házasság előléptetés brit királyi család ranglétra Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy hírlik, Harry herceg, aki egész biztosan a legjobb party Angiában, attól tart, hogy agglegény státusza tartja vissza a karrierjét a hadseregben. Ha ugyanis nőül venne valakit, végre feljebb léphetne a szamárlétrán.

A brit Daily Mail információi szerint a királyi család botrányhőse egy ideje hadnagyi rangban szolgál, viszont innen nem igen juthat előrébb, ha nem állapodik meg, és nem vesz el valakit. Legutóbb az egyik barátjának beszélt arról, lecsúszott az őrnagyi kinevezésről, mondván nincs felesége.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

A lap úgy értesült, hogy Harry kilenc éve jelentkezett a katonai akadémiára, amelyet kiváló eredménnyel el is végzett. De évfolyamtársai már mind nősek, ezért jóval feljebb járnak a katonai ranglétrán, mint ő, ezt pedig a trónörökös igencsak szégyelli.

"El kell vegyek valakit, ha a seregben akarok maradni, mert így soha nem jutok feljebb a szamárlétrán" - panaszkodott Harry, akinek jelenleg nincs jóváhagyott párkapcsolata, és aki szeptemberi születésnapját is volt barátnőjével ünnepelte.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget:

Míg mi minden egyes nap azt várjuk, hogy eljöjjön értünk a hercegünk, addig Cressida Bonas rendszeresen fogja, és kidobja a sajátját. Korábban még a házasságukról cikkeztek, májusban azonban már a szakításuktól voltak hangosak a híradások. Ennek kapcsán a Life.hu összegyűjtötte az okokat, amiért valószínűsíthetően Bonas kisasszony anno lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében. Cikkünket itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.