Jay Z külön telefonvonalat tart fent a szexmániás Rihannának

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Vacsora házasság telefonszám Jay Z telefon Beyoncé mobil megbeszélés Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár egyik közeli ismerőse szerint a rapper képes félbehagyni a megbeszéléseket és a vacsorákat is, ha a fiatal énekesnő hívja a neki fenntartott telefonon. Na, de mit szól ehhez Beyoncé?

Jay Z-nek állítólag van egy saját, külön bejáratú telefonja, amelyen csak és kizárólag Rihannával bonyolít le beszélgetéseket – a sajtó pedig, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, máris lecsapott a témára.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Rihanna és Jay Z mindig is közel álltak egymáshoz, ám pusztán szakmai szempontból: a rapper volt az, akinek segítségével az egész világ megismerhette az énekesnő nevét. A rossz pletykák szerint azonban azzal a bizonyos liftes incidenssel kapcsolatban a szexuális étvágyáról híres Rihanna neve is felröppent, mint féltékenységi ok, a dolog viszont ennyiben is maradt. Na igen, de akkor miért is kell a külön telefon?

Reméljük, ez azért nem megy az álompár kapcsolatának rovására. Nem először röppent fel a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever, legutóbbi közös turnéjukon például egy dalszövegben tárulkozott ki a kelleténél jobban a díva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.