A sztár egyik közeli ismerőse szerint a rapper képes félbehagyni a megbeszéléseket és a vacsorákat is, ha a fiatal énekesnő hívja a neki fenntartott telefonon. Na, de mit szól ehhez Beyoncé?

Jay Z-nek állítólag van egy saját, külön bejáratú telefonja, amelyen csak és kizárólag Rihannával bonyolít le beszélgetéseket – a sajtó pedig, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, máris lecsapott a témára.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Rihanna és Jay Z mindig is közel álltak egymáshoz, ám pusztán szakmai szempontból: a rapper volt az, akinek segítségével az egész világ megismerhette az énekesnő nevét. A rossz pletykák szerint azonban azzal a bizonyos liftes incidenssel kapcsolatban a szexuális étvágyáról híres Rihanna neve is felröppent, mint féltékenységi ok, a dolog viszont ennyiben is maradt. Na igen, de akkor miért is kell a külön telefon?

Jaynek rengeteg telefonja van, az egyiken Rihannával tartja a kapcsolatot, állítólag azért, hogy ezen vitassák meg az üzleti dolgaikat" – mondta el egy forrás a Grazia magazinnak. „Teljesen nyilvánvaló, hogy mikor telefonál az énekesnő, mert Jay Z olyankor félbehagyja az értekezleteit, fogja magát, és feláll a vacsoraasztaltól, hogy beszélni tudjon vele. Beyoncé mindig is tisztában volt vele, hogy több telefonszáma is van a férjének, ám amikor kiderült, hogy a Rihannával való beszélgetésekhez külön vonalat tart fent, nagyon dühös lett" – kotyogta ki a forrás, aki szerint Beyoncé utálja, hogy a fiatal énekesnő ennyire közel került a férjéhez, és úgy érzi, tehetetlen.

Reméljük, ez azért nem megy az álompár kapcsolatának rovására. Nem először röppent fel a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever, legutóbbi közös turnéjukon például egy dalszövegben tárulkozott ki a kelleténél jobban a díva.