Hódi Pamela szerelem Éden Éjjel Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétértelmű fotót posztolt nemrég a közösségi oldalán Hódi Pamela. A szépséges műsorvezető talán ezzel szerette volna sejtetni, hogy újra eltalálta Ámor nyila?

Szerelmes fűfejek pihennek Hódi Pamela asztalán azon a képen, amit nemrég posztolt a Facebookra. Az Éden Éjjel műsorvezetőjének, aki nemrég tiszta vizet öntött a pohárba, és leszögezte, már nem zavarják a gyermeke édesapjáról szóló pletykák, rajongói is heves találgatásokba kezdtek a kép láttán.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

Az igazság azonban még nem derült ki, így maradnak csupán a feltételezések Hódi Pamela családi állapotával kapcsolatban. Ám a kommentelőknek is az jutott eszébe, hogy miként egykori párja, Berki Krisztián is furcsán adta a világ tudtára, hogy új párra lelt, Pamela is így kürtöli világgá, hogy új férfi lépett az életébe. Mi mindenesetre szurkolunk neki, hogy révbe érjen!

Berki Krisztián Pameláról

"A kapcsolatunk sokkal jobb lett azóta, hogy nem alkotunk egy párt. Amikor Magyarországon vagyok, reggel mindig náluk kezdem a napot, s csak utána intézem a napi programomat. Bárhogy is alakul az életem, életünk, Pamela mindig az első számú nő lesz nekem, mert ő a gyermekem anyja" – magyarázta Berki a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.