Tényleg több pucérkodás van A szürke ötven árnyatalában, mint a Trónok harcában? Emilia Clarke így gondolja.

A semmiből robbant be a köztudatba Emilia Clarke, hála a Trónok harca című sorozatban nyújtott színészi játékának. A 28 éves brit sztár Daenerys Targaryenként már megszokhatta a sok meztelenkedést és szexjelenetet, ám A szürke ötven árnyalata már neki is sok lett volna.

Emilia Clarke szőke parókája nélkülForrás: AFP/Valerie Macon

 „Nagyon szerettem volna együtt dolgozni Sam Taylor-Johnsonnal (A szürke ötven árnyalata rendezőnője - a szerk.), mert iszonyúan csodálatos. De rengeteg meztelenkedés van a filmben. Soha nem fogom mondani, hogy nem forgatok pucér jeleneteket, hiszen már most is csinálom, de azt gondolom, ha beskatulyáznak, soha többé nem fogok tudni kitörni ebből"

- mondta el a színésznő a brit Marie Claire-nek adott interjújában.

Már akkor lehetett tudni, hogy hatalmas siker lesz A szürke ötven árnyalata moziváltozata, amikor még csak forgatni kezdték a filmet: a fehérneműtől kezdve az edzésmódszerig mindenfélét próbáltak már eladni az alkotás nevével. Hogy a filmnek végül mennyire sikerült teljesítenie a hozzá fűzött reményeket, arról a Life.hu ITT és ITT is írt. Akárhogyan is, ez lett az év legsikeresebb filmje, amely világszerte megdöntötte a rekordokat.