fotósorozat melltartó nélkül magazin Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös fotósorozat a Flaunt magazinban jelent meg az énekesnőről.

A Vogue legfontosabb címlapja után a Flaunt magazin borítóján tündököl Beyoncé.

Forrás: Robin Harper/Flaunt magazine

A 34 éves énekesnőt hol egy szál fehérneműben, hol melltartó nélkül fényképezte Beyoncé fotósa, Robin Harper. A sorozat további képeiért kattints ide!

Forrás: Robin Harper/Flaunt magazine

Bár a fejüket vetkőzésre adó sztárok a legtöbb ilyen esetben interjút is szoktak adni, a popkirálynő mindössze egy szóasszociációs játékot mellékelt a dögös fényképek mellé, amelyben például a "magabiztos" szó mellé lánya, Blue Ivy Carter neve került, az "ikonikus" kifejezéshez pedig az "indokolatlan."

Őrülten szexi, és élvezi

Még csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. Születésnapja alkalmából a sok közül összeszedtük, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t - kattints ide a Life.hu cikkéért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.