Mellbimbót és popsit villantott Kendall Jenner

Gigi Hadid modell mellbimbó popsi Kendall Jenner Párizs villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen merész ruhát választott a modellként is egyre elismertebb Kendall Jenner, aki egy teljesen átlátszó fekete lepelben ment vacsorázni Párizsban.

A fiatal lány, Gigi Hadid a Balmain tervezője, Olivier Rousteing társaságában vonult át a kíváncsiskodók és a fotósok között.

Forrás: Northfoto

Ahogy egyre felkapottabbá válik modellként Kim Kardashian féltestvére, úgy öltözködik egyre villantásveszélyesebben. Legutóbb is alig győzte takargatni melleit a korábban egy szál bugyiban pózoló híresség. Ezúttal nem is akarta takargatni magát, így a mellbimbója és kerek feneke is szépen megvillant a fotósok előtt.

Kendall Jenner, aki a New York-i divathéten Marc Jacobs és Diane Von Furstenberg show-ján is modellkedett, most a Párizsi Divathéten is szerepet kap több bemutatón is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.