Pikali Gerda: "Nehéz volt megélni a párkapcsolati kudarcot és újrakezdeni"

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
válság párkapcsolat válás szerelem Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után, most talált rá a teljes boldogság Pikali Gerdára, méghozzá Rékasi Károly oldalán. A gyönyörű színésznő most az elmúlt évek kudarcairól mesélt, arról az útról, amit meg kellett tennie addig, amíg teljessé nem vált az élete. 

"Elmondhatom magamról, hogy nem sikerült a házasságom. És ezzel sokan vannak így. Nagyon nehéz megélni, feldolgozni a párkapcsolati kudarcot és újrakezdeni" - mesélte Gerda még a színházak éjszakáján.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A színésznő azt is elárulta, sokat küzdött, míg végül rátalált a boldogság Rékasi Károly oldalán. Az élete pedig csak most lett igazán kerek, ezzel az új és mindent elsöprő szerelemmel. "Most jutottam el egy olyan állapotba, hogy nincs hiányérzetem. Mert eddig mindig volt" - tette hozzá.

Rékasi Károly balesete megváltoztatta kapcsolatát Pikali Gerdával

A József Attila Színházba a minap együtt érkezett Pikali Gerdával, és szemmel láthatóan a legnagyobb köztük a harmónia. A színésznő szerelme minden lépésre figyel, minden mozdulata a féltő gondoskodásról árulkodik. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.