Meztelenre vetkőzött a nagyon terhes Imogen Thomas - Fotó!

bugyi meztelen terhes Imogen Thomas botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imogen Thomas szépségkirálynő, aki testi adottságai mellett leginkább különböző botrányairól híresült el, megmutatta magát meztelenül.

A 32 éves sztár második babájával terhes, aki hamarosan meg is születik. Imogen Thomas ugyanis már a 8. hónapban van. Ezt pedig egy meztelen fotósorozattal ünnepelte meg, amin bugyiban és bugyi nélkül is látható. További képeket itt találsz róla!

Forrás: Instagarm/ Imogen Thomas

Sztárok, akik pocakosan is vetkőznek

Christina Aguilera második terhessége alatt sem hagyta ki a meztelen fotókat. Lara Stone modell egy különleges festményen, anyaszült meztelenül egy húscafatokkal beborított ágyon pózolt terhesen. És Kim Kardashian testvére, Kourtney Kardashian hatalmas pocakkal is bevállalta a meztelen fotózást.
Férfivélemény: Ezért izgatják (jobban) a pasikat a foglalt nőkhttp://www.life.hu/intim/20151028-ferfivelemeny-az-urak-elmondjak-miert-izgatjak-jobban-a-pasikat-a-foglalt-nok.html"Felebarátod házastársát ne kívánd!” - mondja már a Tízparancsolat is, de az ősi intés ellenére a férfiak (is) hajlamosak vonzóbbnak látni azt, akinek már van partnere. Utánanéztünk, mik lehetnek ennek az okai, pasiszemmel. IntimThinkstockÖccse miatt nem házasodik Király Linda http://www.life.hu/intim/20151029-kiraly-linda-enekesno-occse-kiraly-benjamin-miatt-var-az-eskuvovel.htmlAz énekesnő és párja, Zsombor már régóta jegyben járnak, de az esküvő elsőbbsége tesvérét, Bent illeti meg. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huHorgas Eszter exférje: "Csak a szépre és a jóra emlékezem"http://www.life.hu/intim/20151029-horgas-eszter-exferje-reagalt-a-noveresi-ugyre.htmlHorgas Eszter nemrég pokoli házasságáról vallott. Volt férje értetlenül olvasta a róla szóló híreket. Somogyi István kijelentette, nem érti, miért nem bocsát meg neki egykori felesége. Intim--5+1 módszer, amivel könnyebben jutsz el a csúcsrahttp://www.life.hu/intim/20151028-tippek-amikkel-konnyebben-ered-el-az-orgazmust.html5+1 tipp a garantált érzéki örömökért és az igazán jó orgazmusért.Intim--Az igazi szeretet nem csupán két ember érzelmi fellángolása - Van még egy összetevő!http://www.life.hu/intim/20151022-pilat-gabor-az-igazi-szeretet-nem-csupan-ket-ember-erzelmi-fellangolasa.htmlAz igazi szeretet nem csupán két ember érzelmi fellángolását jelenti, ott jelen van még egy esszenciális összetevő. Az egymás iránti tisztelet. Intim--Kiderült, ezért gondolnak a férfiak mindig a szexrehttp://www.life.hu/intim/20151028-nem-veletlen-hogy-a-ferfiak-mindig-a-szexre-gondolnak.htmlÚgy látszik, nem véletlen, hogy a férfiaknak folyton a szexen jár az esze: kukacokon végzett kísérletek bizonyították, hogy a hímeknek kettővel több agysejtjükvan, amely a közösülés irányába hajtja őket. Ez a késztetés olyan erős, hogy gyakran még az evésnél is fontosabbá válik – tudjuk meg a University College London friss kutatásából, amely a Nature című szaklapban jelent meg. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.