Egyértelmű! Cinthya Dictator és Varga Viktor együtt vannak

fotó Tádzs Mahal Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor India szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába titkolja az egykori szerelmespár, szinte biztos, hogy együtt vannak Indiában, hiszen ugyanarról a helyről egyazon pillanatban posztoltak.

A legendás Taj Mahalt Sáh Dzsahán mogul sah építtette 1631-ben, gyermekszülésben elhunyt szeretett felesége, Mumtáz Mahal emlékére. Nem véletlen, hogy az egykori pár - akik máig nem tudtak elszakadni egymástól - a jellegzetes épület előtt fotózkodott, igaz külön, de ugyanabban az időben. Cinthy és Viktor is november 13-án, 17 óra 20 perckor posztolta a fotót, ugyanabból a perspektívából. Így nincs miért tovább tagadni azt, ami eddig is egyértelmű volt.

Forrás: Instagram/VArga Viktor, Cinthya Dictator

Rátalált a szerelem a táncoslányra, akinek a hullámvasút-baleset után amputálták a lábáthttp://www.life.hu/intim/20151116-vicky-balch-a-hullamvasut-balesetet-szenvedett-amputalt-labu-lanyra-ratalalt-a-szerelem.htmlVicky Balch az Alton Towers vidámparkban történt tragédia következtében veszítette el jobb lábát térdtől lefelé. A fiatal lány az amputálás óta attól félt, nem kell majd senkinek – ám nemrég ő maga vallott a boldogságról, amire új párja oldalán talált rá. Intim--Durva! Dominaszerkóban kezdte a reggelt Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20151116-amber-rose-dominaszerkoban-keszul-a-takaritasra.htmlKim Kardashian ádáz ellenfelének, a méretes kebleiről és popójáról ismert Amber Rose-nak megint sikerült alakítania. IntimOrigoKedvenc süteményed elárulja, milyen vagy a szexbenhttp://www.life.hu/intim/20151114-kedvenc-sutemenyed-elarulja-milyen-vagy-a-szexben.htmlJól vigyázz, ha az első randik valamelyikén sütit rendelsz - imádott édességed ugyanis többet elárul rólad, mint gondolnád!IntimThinkstockHomok borítja Mihalik Enikő formás cicijéthttp://www.life.hu/intim/20151114-mihalik-eniko-felsotestet-homok-boritja.htmlA magyar modell mostanában nem fukarkodik a szexi fotókkal. Enikő a meseszép karibi szigeten, Turks&Caicos-on lazulgat, így nem csoda, ha minden képén ott az álomkék tenger és a fehér homok. Ám ezúttal ismét nem ez a lényeg! IntimOrigoVálás után is dolgozik kapcsolatán Gwyneth Paltrow és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20151114-gwyneth-paltrow-szineszno-es-chris-martin-enekes-a-valas-utan-is-dolgozik-kapcsolatan.htmlA szőke színésznő és a Coldplay frontembere mindent elkövet azért, hogy a szakításuk ne legyen befolyással közös gyermekeikre.Intim--Ha nem engeded, hogy a sors vezessen, akkor hurcolni foghttp://www.life.hu/intim/20151112-pilat-gabor-ha-nem-engeded-hogy-a-sors-vezessen-akkor-hurcolni-fog.htmlÚgy tartja a mondás, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Nem is lenne jó, ha tudnánk, mit hoz a jövő, mert akkor várakozással vagy aggodalommal töltene el minket, de egy dolog biztos, figyelmünk nem a jelen pillanaton lenne. Pedig cselekedni csak itt tudunk. Ez az egyetlen hely és az egyetlen pillanat, ahol érvényesítheted az akaratodat, és befolyásolhatod sorsod alakulását. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.