Kitálalt Charlie Sheen kerítőnője: "Mindenkivel lefeküdt, akivel csak lehetett"

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
veszély Charlie Sheen kerítő szex hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyi asszisztense után megszólalt a színész kerítőnője is, aki éveken keresztül, elképesztő összegekért szolgáltatta neki a lányokat és fiúkat.

A madám nem is rejtette véka alá, mennyire mérges Charlie Sheenre, aki veszélynek tette ki azokat az embereket, akiket ő küldött hozzá.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

„Csak el akarom mondani mindenkinek, hogy igenis hazudott! Nem mondta el a partnereinek, hogy mi a helyzet vele. A tudtomon kívül kiszolgáltattam ki neki egy csomó embert, és ő ezt hagyta. Egyszerűen tönkretett életeket” – mondta a kerítőnő, aki azt is alátámasztotta, hogy Sheen bárkivel szívesen létesített szexuális kapcsolatot: színésznőkkel, playmate-ekkel, férfiakkal, pornósztárokkal és transzneműekkel.

A nőt teljesen sokkolta, amikor kiderült, hogy valóban Charlie Sheen a HIV pozitív világsztár, akihez ő rengeteg alkalmazottját elküldte. A madám egyébként prostinként nagyjából 25 és 50 ezer dollár közötti összegeket kapott, vagyis 7-15 millió forintot is megért egy-egy légyott a színésznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.