Egy héttel férje temetését követően egy igazán megható üzenetben köszönte meg rajongóinak a támogatást Céline Dion. 

Egy hete temették el Céline Dion élete szerelmét, René Angelilt. Az énekesnő teljesen összeroppant a gyász alatt, most azonban egy nyilvános üzenetben köszönte meg rajongóinak, hogy mellette álltak ebben a nehéz időszakban, mely során nemcsak férjétől, hanem testvérétől is el kellett búcsúznia

Hogyan lesz képes Céline Dion feldolgozni az őt ért veszteséget?
Az énekesnő élete fenekestül felfordult az elmúlt hetekben. Néhány nap leforgatása alatt nem csak a férjétől, de a testvérétől is el kellett búcsúznia. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Forrás: NORTHFOTO/Papixs Press

 A 47 éves énekesnő weboldalán tette közzé a megható sorokat: "A családomat és engem mélyen megérintett az a szeretet és támogatás, melyet az emberektől kaptunk. Éreztük a René felé áramló szeretetet és az imák, valamint az együttérzés sokat segítettek nekünk ezekben a végtelenül nehéz időkben...többet, mint amennyit bárki is gondolná. Szívem mélyéből köszönök mindent" - írta Céline.

Megható szavakkal búcsúzott édesapjától Celine Dion fia
"Apa, rengeteg szép emléket hagytál ránk, amiket én majd próbálok átadni fiatalabb testvéreimnek is. Ígérem neked, igyekszem azok szerint az értékek szerint élni, amikre te tanítottál" - többek közt így búcsúzott apjától Céline Dion fia. Olvasd el a Life.hu cikkét!