Megható üzenettel köszönte meg rajongói támogatását a gyászoló Céline Dion

halál rajongó köszönet gyász Céline Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel férje temetését követően egy igazán megható üzenetben köszönte meg rajongóinak a támogatást Céline Dion. 

Egy hete temették el Céline Dion élete szerelmét, René Angelilt. Az énekesnő teljesen összeroppant a gyász alatt, most azonban egy nyilvános üzenetben köszönte meg rajongóinak, hogy mellette álltak ebben a nehéz időszakban, mely során nemcsak férjétől, hanem testvérétől is el kellett búcsúznia.

Hogyan lesz képes Céline Dion feldolgozni az őt ért veszteséget?

Az énekesnő élete fenekestül felfordult az elmúlt hetekben. Néhány nap leforgatása alatt nem csak a férjétől, de a testvérétől is el kellett búcsúznia. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Forrás: NORTHFOTO/Papixs Press

A 47 éves énekesnő weboldalán tette közzé a megható sorokat: "A családomat és engem mélyen megérintett az a szeretet és támogatás, melyet az emberektől kaptunk. Éreztük a René felé áramló szeretetet és az imák, valamint az együttérzés sokat segítettek nekünk ezekben a végtelenül nehéz időkben...többet, mint amennyit bárki is gondolná. Szívem mélyéből köszönök mindent" - írta Céline.

Megható szavakkal búcsúzott édesapjától Celine Dion fia

"Apa, rengeteg szép emléket hagytál ránk, amiket én majd próbálok átadni fiatalabb testvéreimnek is. Ígérem neked, igyekszem azok szerint az értékek szerint élni, amikre te tanítottál" - többek közt így búcsúzott apjától Céline Dion fia. Olvasd el a Life.hu cikkét!
A valaha volt 10 legszexibb dal, ami biztosan beindít az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160129-a-valaha-volt-10-legszexibb-dal-ami-biztosan-beindit-az-agyban.htmlSzerelmeskedés közben némi háttérzene jól szokott jönni, na, de milyen is legyen? Ajánlunk egy jó adag olyan dalt, amikkel biztosan nem fogsz mellé: ezeknek a számoknak akkora az erotikus töltete, hogy a hangfalak is felizgulnak tőlük. Intim--Valaki átvette Hajdú Péter helyét az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160130-hajdu-petert-kiturta-kutyaja-az-agybol.htmlSarka Kata mással bújt tegnap ágyba, Hajdú Péter pedig nagyon kiakadt, amikor észrevette, hogy valaki kitúrta fekhelyéről. Intim--Csupasz melleire hulló nedves hajával borzolja a kedélyeket Mészáros Dórahttp://www.life.hu/intim/20160130-meszaros-dora-csupasz-melleire-hullo-nedves-hajaval-borzolja-a-kedelyeket.htmlMészáros Dóra a villantás nagymestere, ennél erotikusabb képet azonban már régen nem lőtt magáról. IntimOrigoKiderült, hol tartja majd esküvőjét Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20160129-lady-gaga-es-taylor-kinney-eskuvoi-helyszine-kideurlt.htmlAz énekesnő és dögös vőlegénye, Taylor Kinney állítólag mediterrán hangulatban képzelik el életük egyik legfontosabb ceremóniáját. Intim--Palvin Barbi mellvillantós fotójától leesik az álladhttp://www.life.hu/intim/20160129-palvin-barbara-szexi-melyen-kivagott-ruhaban-pozol-mellet-villantott-a-magyar-modell.htmlA modell egy igazán dögös, elől mélyen dekoltált ruhában partizott a minap, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Wow! Intim--Erzsébet királynő elárulta, ki volt élete első szerelmehttp://www.life.hu/intim/20160129-ii-erzsebet-eleteben-nem-fulop-herceg-volt-az-elso-nagy-szerelem-vallott-a-brit-uralkodo.htmlA brit uralkodónő most elárulta, hogy bár életében Fülöp herceg volt az első férfi, a szívét már korábban is megdobogtatták. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.