Ez már a vége? Beyoncé és Jay-Z sem hordja a jegygyűrűjét

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
jegygyűrű házasság Beyonce Jay Z
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hova tűnt Beyoncé és Jay-Z jegygyűrűje? Az biztos, hogy egy ideje egyikük sem hordja...Vajon köze lehet mindehhez Beyoncé nemrég megjelent albumának, a Lemonade-nek, ami a botrányoktól hangos házasságukat dolgozta fel?

Nemrég napvilágot láttak azok a szerdán, a Marlins Park Stadion színfalai mögött készült fotók, amelyeken Beyoncé látható, ám a jegygyűrűje nélkül, ráadásul - ahogy a képeken is látszik - nem csak ő, hanem férje,

Jay-Z sem hordja az ékszert.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az egész világ azt találgatja, hogy vajon ezt azt jelenti-e, hogy házasságuknak végképp befellegzett, főleg, hogy múlt héten megjelent Beyoncé új albuma, a Lemonade, amely a házasságukról, és Jay-Z hűtlenségéről szól.

Forrás: Pinterest

Az énekesnő ráadásul az egyik dalában megosztott egy apró részletet férje szeretőjéről: "Becky with the good hair", azaz a jó hajú Becky-ről. Így minden adott, hogy a rajongók fantáziája beinduljon. Nemrég pedig mi is írtunk róla, hogy Rachel Roy divattervező az a bizonyos harmadik fél,

mások azonban Rita Orára gyanakszanak.

Rita Ora Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Egy biztos, már a mostani botrány előtt is rengetegszer írtunk a párról, akik állítólag már a hálószobájukon sem osztoznak, vagy épp Beyoncéról, aki Kelly Rowland születésnapján borult ki a férje miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.