A magyar modell a Francia Riviérán nem csak a fotósokat, hanem a jelen lévő férfiakat is elvarázsolta. A hírek szerint a fiatal lány két sztár szívét is rabul ejtette. 

Leonardo DiCaprio és Palvin Barbi régóta remek viszonyt ápolnak egymással, sőt ha egy városban vannak, mindig felkeresik egymást. A 22 éves modell a szépségipari cég nagyköveteként kötelező feladatait is teljesíti Cannes-ban, ahol persze a hollywoodi szívtipró is felbukkant.  

Palvin Barbara Canne-banForrás: AFP

Barbi az érkezése után rögtön kávézni indult DiCaprióval, később pedig egy partin botlottak egymásba. A hangulat a hírek szerint nagyon jó volt, hiszen Leo egész éjjel a magyar lány társaságában maradt. Erről egy fotót ide kattintva meg is nézhetsz! Persze nem ő az egyetlen, akivel hírbe hozták már a gyönyörű szépséget. 

Forrás: Northfoto

Legutóbb a világbajnok Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton fejét sikerült elcsavarnia. Az idei amfAR gálán például végig egymás mellett ültek, és a hírek szerint nagyon jókat beszélgettek az este folyamán. Vajon végül kinek sikerül meghódítani a magyar lány szívét?