Palvin Barbara Hollywood két nagyágyújával kavar egyszerre?

modell Palvin Barbara színész Lewis Hamilton Leonardo DiCaprio flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell a Francia Riviérán nem csak a fotósokat, hanem a jelen lévő férfiakat is elvarázsolta. A hírek szerint a fiatal lány két sztár szívét is rabul ejtette. 

Leonardo DiCaprio és Palvin Barbi régóta remek viszonyt ápolnak egymással, sőt ha egy városban vannak, mindig felkeresik egymást. A 22 éves modell a szépségipari cég nagyköveteként kötelező feladatait is teljesíti Cannes-ban, ahol persze a hollywoodi szívtipró is felbukkant.

Palvin Barbara Canne-ban Forrás: AFP

Barbi az érkezése után rögtön kávézni indult DiCaprióval, később pedig egy partin botlottak egymásba. A hangulat a hírek szerint nagyon jó volt, hiszen Leo egész éjjel a magyar lány társaságában maradt. Erről egy fotót ide kattintva meg is nézhetsz! Persze nem ő az egyetlen, akivel hírbe hozták már a gyönyörű szépséget.

Forrás: Northfoto

Legutóbb a világbajnok Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton fejét sikerült elcsavarnia. Az idei amfAR gálán például végig egymás mellett ültek, és a hírek szerint nagyon jókat beszélgettek az este folyamán. Vajon végül kinek sikerül meghódítani a magyar lány szívét?

Pikali Gerda: "Papír nélkül is boldog vagyok Károllyal"http://www.life.hu/intim/20160520-pikali-gerda-szineszno-papir-nelkul-is-boldog-parjaval-rekasi-karoly-szinesszel.htmlA színésznő volt házasságáról és új kapcsolatáról is őszintén vallott. Intim--Ábel Anita a férjének köszönheti önbizalmáthttp://www.life.hu/intim/20160519-abel-anita-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-a-ferjenek-koszonheti-onbizalmat.htmlA TV2 műsorvezetője 14 éve él boldog párkapcsolatban és arról mesélt, hogyan fogadta el önmagát Krisztiánnak köszönetően. Intim--Megvan a dátum! Végre hozzámegy vőlegényéhez Eva Longoriahttp://www.life.hu/intim/20160518-eva-longoria-szineszno-hozzamegy-volegenyehez-jose-antonio-bastonhoz-mexikoban.htmlA hírek szerint még néhány nap, és Eva Longoriából is igazi született feleség lesz: a hétvégén összeházasodik párjával, a médiamágnás José Antonio Bastonnal. Intim--Mi? Joe Manganiello máris félrelépett! http://www.life.hu/intim/20160518-joe-manganiello-megcsalta-a-parjat-sofia-vergara-kiborult-a-hirek-hallatan-eskuvo.htmlBár Sofía Vergara és Joe Manganiello még csak fél éve mondták ki a boldogító igent, a hírek szerint már most tönkrement a kapcsolatuk, és ebben egy harmadik fél a hibás. Intim--Caitlyn Jenner újra férfi akar lenni? http://www.life.hu/intim/20160517-caitlyn-jenner-unja-a-noi-letet-ujra-ferfi-szeretne-lenni-a-a-transznemu-ikon.htmlA 66 éves transznemű ikon a hírek szerint nem elégedett a női testtel, ezért szívesen vállalkozna egy újabb műtétre, mellyel visszakaphatná a régi külsejét. Intim--Egy szál melltartóban rázza magát Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/intim/20160517-emily-ratajkowski-modell-melltartoban-tancolt-snapchaten.htmlA szexi modell újabb dögös videóval örvendeztette meg rajongóit Snapcheten. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.