Palvin Barbara szerelem Lewis Hamilton viszony kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és a Forma-1-es sztár, Lewis Hamilton között. Míg ők bőszen tagadják, hogy barátságnál többet éreznének a másik iránt, újabb és újabb fényképes bizonyítékok támasztják alá ennek ellenkezőjét. 

A minap például a falatnyi bikiniben pózoló Barbi a Forma-1-es pilóta jachtjáról mosolygott le önfeledten, míg Hamilton különböző trükköket mutatott be neki a vízben. Láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, így ismét felmerült bennünk a kérdés, hogy miért nem vállalják már fel végre azt, ami köztük van? A róluk készült friss képeket itt nézheted meg!

Forrás: Instagram/Palvin Barbara
Apáti Bence: "Nem panaszkodtam, nem rinyáltam, nem koldultam”http://www.life.hu/intim/20160606-apati-bence-valasa-utan-egy-boronddel-hagyta-el-otthonat-de-nem-szeretne-panaszkodni.htmlMindent otthagyott a volt feleségének a balettművész, mindössze néhány ruhát pakolt össze válása után. Azóta csak tömegközlekedéssel jár, de hangsúlyozza, nem panaszkodik, csak őszintén válaszolt a kérdésekre. Intim--Kim Kardashian hatalmas melleit csak leheletnyi csipke takarjahttp://www.life.hu/intim/20160606-kim-kardashian-hatalmas-melleit-csak-leheletnyi-csipke-takarja-instagramon.htmlA kétgyermekes anyuka már soha nem fog megkomolyodni, és soha nem lesz kevésbé magamutogató, így aztán marad annál, amit eddig is nagy sikerrel űzött: kipakolta a melleit. IntimOrigoEmily Ratajkowski meztelen fenekétől izzik az internet - Fotó! http://www.life.hu/intim/20160606-emily-ratajkowski-dogos-bikiniben-mutatta-meg-magat-fenek-foto-modell.htmlNapjaink egyik legfoglalkoztatottabb modellje minden kétséget kizáróan bomba testének köszönheti karrierjét, ezt pedig örömmel mutogatja a rajongóknak. IntimOrigoMobilnyomkodás, cikis rágcsálás, felezett számla – Üdv a randipokolban!http://www.life.hu/intim/20160604-ballepesek-melyek-miatt-a-magyarok-nem-jutnak-egyrol-a-kettore-a-randevuzasban.htmlMindenki ismeri az első randik tízparancsolatának legfontosabb pontjait. Öltözz megfelelően, ne késs el, légy kedves és udvarias, ne csak magadról beszélj. Most 687 egyedülálló bevonásával készült egy felmérés, amely három lépésben vizsgálta, hol fordulhat rossz irányba egy első randevú – vagy az ahhoz vezető út. Intim--Nincs több vetkőzés! Nem pucérkodik többé ÉNB Alexahttp://www.life.hu/intim/20160605-nem-pucerkodik-tobbe-enb-alexa.htmlAjjaj, kedves férfiak, rossz hírünk van: Nem pucérkodik többet ÉNB Alexa. Intim--Így veheted rá a pasit, hogy gumit húzzon - Te is élvezni fogod!http://www.life.hu/intim/20160603-ha-van-ovszer-a-pornoban-a-ferfiak-szivesebben-huznak-gumit.htmlKözös pornónézésre fel! Azok a férfiak ugyanis, akik olyan pornót néznek, amelyben az óvszer is feltűnik, maguk is jó eséllyel húznak gumit. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.