Tovább dagad a bimbó-botrány! Ahogy a Life.hu is megírta, az Instagram pucérkodást tiltó szabálya ellen tiltakozott nemrég Bruce Willis nagyobbik lánya, amikor csupasz felsőtesttel járt-kelt New York utcáin. Most pedig egy brit strandon gyűlt össze kétszáz nő, hogy tiltakozzanak a mellbimbó-kitakarás ellen.

Úgy tűnik, hogy  a Free The Nipple, azaz a Szabadítsd ki a mellbimbódat! kampány  egyre nagyobb méreteket ölt, mióta két feminista, Robyn Graves és Michelle Lytle is úgy döntött, hogy kiveszi a részét a buliból, és piacra dobtak egy olyan testszínű bikinit, amelyen a mellbimbó-minta is helyet kapott. 

Forrás: facebook/Thetatatop

Legutóbb pedig az egyik legnépsze­rűbb brit strandon, a Brighton Beachen gyűlt össze kétszáz nő és néhány velük szimpatizáló férfi, hogy félmeztelenül tiltakozzon a közösségi oldalak és egyéb médiumokra jellemző

mellbimbó-kitakarás ellen.

Pont az ehhez hasonló képek ellen tiltakoztak Brighton Beachen (A kép illusztráció)Forrás: Thinkstock

Az összegyűltek szerint egyáltalán nem igazságos, hogy a férfiak mutogathatják a felsőtestüket, míg a nőknél a kikandikáló bimbót egyenlőnek tekintik a szexualitással. A következő akciót augusztus 28-án, a világ hatvan városában tartják. Ha kíváncsi vagy a képekre, itt megnézheted őket!