Calvin Harris máris kiheverte Taylor Swiftet: íme az új barátnő

Forrás: AFP -
Calvin Harris párkapcsolat Taylor Swift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki az a Taylor Swift? Biztosan ezt kérdezgeti most magától Calvin Harris, aki máris továbblépett, és új csajnak csapja a szelet. 

Calvin Harristigencsak felbosszantotta a tény, hogy Taylor és új kedvese, Tom Hiddleston nagyon boldogok együtt, de azért nem búslakodott sokáig: seperc alatt összejött a 23 éves R&B énekesnővel, Tinashe-vel.

Forrás: AFP

A párocska együtt edzett a minap West Hollywoodban, mindketten egyszerűen, sportoláshoz öltöztek fel. Bennfenntesek szerint még csak pár randijuk volt, alig néhány hete vannak együtt, de remekül megvannak.

A két zenész először 2014-ben találkozott egymással, akkor együtt dolgoztak a Dollar Sings című dalon. Reméljük, jobban végződik a románc, mint a hatalmasnak indult Calvin Harris-Taylor Swiftlamúr!

Itt a vége! Joshua Jackson és Diane Kruger 10 év után különváltak http://www.life.hu/intim/20160719-joshua-jackson-es-diane-kruger-valnak-a-par-10-ev-utan-dontott-a-valas-mellett.htmlEbben a hollywoodi sztárpárban mindig is biztosak voltunk, ám a jelek szerint a kapcsolatuk nem bírta "sokáig". A két színész barátságban vált el. Intim--Pornófilmmel melegítették be az olimpiai játékok helyszínét (18+)http://www.life.hu/intim/20160719-pornofilmet-forgattak-azon-a-strandon-ahol-a-rioi-olimpiai-jatekok-kezdodnek-nehany-het-mulva.htmlAz ötkarikás játékok egyik helyszíne egy 18 karikás filmnek adott otthont mindössze néhány héttel az olimpia kezdete előtt. A fülledt jelenetek ott forogtak, ahol hamarosan a sportolók fognak izzadni. Intim--Cristiano Ronaldo csaja igazi nagyágyú - dögös fehérneműkben pózol a modellhttp://www.life.hu/intim/20160719-christiano-ronaldo-baratnoje-szexi-fotokon-elisa-de-panicis.htmlÚjabb szexi fotók készültek a focista barátnőjéről. Intim--Forró fotó: Palvin Barbi előtt még a lányok is térdre borulnakhttp://www.life.hu/intim/20160719-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-egyutt-furodtek-a-medenceben-eniko-barbi-elott-terdelt.htmlA magyar modellek külön-külön is szépek, de ha együtt medencéznek, akkor mindent visznek! Palvin Barbi Mihalik Enikővel múlatta az időt, igen dögös pózban! IntimOrigoVégre! Pippa Middleton is menyasszony lett!http://www.life.hu/intim/20160719-eljegyeztek-katalin-hercegno-hugat-pippa-middletont-a-volegeny-james-matthews.htmlA vőlegény Pippa kedvese, a 40 éves James Matthews. Intim--Ő rabolta el Leonardo DiCaprio szívét: íme, a szerencsés hölgy! http://www.life.hu/intim/20160718-leonardo-dicaprio-csokolozott-a-tengerparton-ime-a-szerencses-holgy-cuki-fotok.htmlUgye senki sem lepődik meg azon, ha azt mondjuk, hogy a dögös színész ismét egy modellel mulatta az időt, sőt már pár csókolózós fotó is nyilvánosságra került?! Úgy tűnik Leot ismét eltalálta Ámor nyila.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.