Méretes csomagok, árulkodó dudorok - Szépen kirajzolódó péniszek Rióból

pénisz riói olimpia olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos véget ért a riói olimpia, de ettől még szexi olimpikonokat nyugodtan nézegethetünk, és persze meg is tesszük.

Korábban megpróbáltuk csokorba szedni a legszexisebb férfiakat, de olyan sok jóképű sportolót találtunk, hogy nem is fértek bele egy összeállításba. Így két külön cikket készítettünk, hogy bemutathassuk a legizmosabb és legdögösebb pasikat. Az első kört ide kattintva láthatod, a másodikat pedig itt érheted el. (Külön összegyűjtöttük egyébként a legjobb magyar sportembereket is.)

Most viszont még tovább mentünk, és közelebbről megvizsgáltuk a tökéletes olimpikontesteket. Arra keressük a választ, hogy vajon viselnek-e valamit a férfiak a feszülős dresszek alatt. Képgalériánk tanúsága szerint egyébként nem, ami külön öröm nekünk:

/1608/M_ret2016828131024

Kivarrt testek nyara: Szexi olimpikonok tetkói

Korábban összeszedtük a legszebb kivarrt pasikat is, akik tiszteletüket tették az elmúlt hetekben Rióban. A tetkós testekért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.