Az angol Daily Mailnek adott interjút az a prosituált, aki több mint tízezer férfival feküdt le, köztük ismert politikusokkal, jogászokkal, zenészekkel. Elmondta, mi az, amit a férfiak igazából akarnak, és mit tud adni nekik egy prostituált. 

Gwyneth Montenegro 39 éves, és több mint tízezer kuncsaftja volt, mióta prostinak állt. 500-1000 dolláros órabérért dolgozott, amit csak a legtehetősebbek tudnak megfizetni. Úgy gondolja, hogy tapasztalatai alapján fel tudja világosítani nőtársait arról, hogy miért is veszi igénybe egy pasi az örömlányok szolgáltatásait. Azt mondja, a legtöbben nem a beteges fantáziájukat akarják kiélni, hanem egyszerűen csak normális szexet akarnak.

Képünk illusztrációForrás: AFP

"A legtöbb férfi csak normális szexet akar, amitől nagyobb lesz az önbizalma. Nem akarok a feminizmus ellen beszélni, de sajnos kiheréltük a pasikat. Ezért lépnek félre. Csak azt szeretnék érezni, hogy irányíthatnak, hogy valaki valódi férfiként kezeli őket. Vannak, akik csak beszélgetni akarnak, mások pedig már attól is jobban érzik magukat, hogy ha arra a kis időre egy prostit uralhatnak" – mondta a lapnak Gwyneth. Szerinte a férfiak megijedtek attól, hogy egy olyan világban élnek, ahol már az is szexizmusnak számít, ha valaki előzékeny egy nővel, és kinyitja neki az ajtót.