Egy férfi és egy nő Pilát Gábor párkapcsolat szeretet szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Az ember nem lehet tudatosan szerény, mert a szerénység olyan, mint a szeretet, csak lélekből fakadhat. A szeretetnek sincs értelme, mert nem az értelem táplálja. Nincs célja, nincs oka, nincs határa.

A szeretet szerény Forrás: Shutterstock

Aki megérzi magában a szeretet erejét, az viszont szerény lesz. Önzősége, önhittsége csökken, miközben önbizalma, önuralma és önértékelése nő, és egyre inkább megengedheti magának a megbocsátás látszólag abnormális luxusát.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.

Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal megalapítója.


További részletek Pilát Gábor könyvéből:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.