Szinte már lecsengőben van az ismert magyar énekes, Azahriah szexbotránya. A feltörekvő fiatal tehetség azután került az újságok címlapjára, hogy a Szolnoki Palacsintafesztivál egyik nyilvános vécéje mellett, a látogatók szeme láttára csalta meg barátnőjét.

A kommentelők nemcsak Azahriah-t, hanem egykori barátnőjét is támadták, ám míg az énekes-rapper megpróbált egyre kevesebbet foglalkozni a róla készült leleplező felvétellel és az azt követő hozzászólás-áradattal, addig exe többször is kifakadt. Korábban azt vetették a szemére, hogy ha egy normális férfival jött volna össze, nem csalták volna meg.

Június végén ismét letámadták, legutóbb éppen azért, mert pletykák röppentek fel arról, hogy az eset ellenére megbocsátana Azahriah-nak.

Nem biztos az sem, hogy mindig jól döntök, lehet, nem vagyok egy példamutató ember, de a döntéseimmel csak is magamat bántottam az életben, senki mást

– írta egykori posztjában Luna, aki a sok kritka, nemtelen támadás ellenére nem hagyta magára Instagram-oldalát és annak követőit. Rendszeresen posztol, nemrég pedig egy igazán vadító képet tett ki, amint éppen az autójában ül.