Felesége balesete után is mosolyogva állt a közönség elé Szacsvay László

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szórakoztatás közönség aggódás Szacsvay László fájdalom színházak éjszakája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönségért mindent megtesz a színművész, aki hetek óta kórházban lévő feleségéért aggódik.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Szacsvay László felesége kiesett az ablakon, és négy emeletet zuhant. A 15 méteres esést feltehetően egy kábel miatt élte túl.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mindezek ellenére mosolyogva, viccelődve, a közönséget hősiesen szórakoztatva csinálta végig a Színházak éjszakáját Szacsvay László. A színművész szeme előtt csak az lebegett, hogy a Katona József Színházba látogatók elégedetten távozzanak a nézőtérről, így saját fájdalmának egy pillanatra sem engedett teret – írja a Bors.

A színész Ujlaki Dénessel és Haumann Péterrel vett részt egy kerekasztal-beszélgetésen Pelsőczy Réka irányítása mellett. A lap riportere szerint lassan oldódott fel, de azért többször is megcsillogtatta humorát az este alatt.

„Délután felvételiztem a színművészetire, délelőtt érettségiztem. A matematika írásbeli érettségimen csak a nevem volt rajta. A tanárom a szóbelin is tudta, értelmetlen bármit is kérdeznie. Kivitték az elnököt pisilni, felirattak egy egyenletet a táblára, nem haladtam. Jött egy mentőkérdés. Mit tudok? Mondtam: Kosztolányi Dezső… Végül kaptam egy kettest. A főiskolára sem vettek fel aznap. Valószínűleg kellett egy szépfiú az osztályba. Kern, Verebes járt oda. Én már sok lettem volna” – nosztalgiázott nevetve a közönség legnagyobb örömére.

A magánéletéről ezúttal is hallgatott. A beszélgetés végén azonnal biciklire pattant, és hazament.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.