Várkonyi Andreát erre a különleges tárgyra bízza az életét

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea műsorvezető ékszer bokalánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hatalmas meglepetéseket okozott a munkatársaknak a felvételek során, így biztosak benne, hogy a nézők is élvezni fogják a műsort. 

Várkonyi Andrea évekig a Tények egyik meghatározó alakja volt. Az édesanya most megújulva tér vissza a képernyőre egy beszélgetős műsorral, melyben nemcsak más híres nőket, hanem magát is megmutathatja a nézőknek. A sztár évek óta kissé babonás, sőt egy ékszer nélkül nem is szívesen lép ki otthonról - írja a Bors.

Forrás: TV2

"Azzal, hogy kiléptem a Tények asztala mö­gül, látható lett a lábam, így a Venezuelában vásárolt autentikus bo­kaláncom is. Négy éve van rajtam, és úgy tették fel a helyiek, hogy nem lehet levenni, sőt ha leesik, nem is szabad visszakötni. Három kagyló van rajta, mindegyik egy-egy óvó funkciót tölt be" - mondta Bochkor Gábor párja, aki a lánc nélkül nem is tudja elképzelni a hétköznapokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.