63 évesen elhunyt Mel B édesapja

halál Mel B Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel B édesapja hosszú éveken át tartó betegeskedés után 63 éves korában elhunyt. Az énekesnő gyászol...

Martin Brown, Melanie édesapja öt évig küzdött rákos megbetegedéssel, de sajnos győzött a kór, és a férfi 63 éves korában elhunyt. Az énekesnő közösségi oldalára feltöltött fekete-fehér fotó alá írt szövegből kiderült, hogy az idősebb Brown myeloma multiplexben szenvedett, ami a plazmasejtek daganatos megbetegedését jelenti.

A 41 éves sztár köszönetet mondott azoknak az orvosoknak és nővéreknek is, akik szaktudásukkal támogatták a betegséggel küzdő édesapát. Továbbá Mel B arra kérte az embereket, hogy tegyék lehetővé a család békés, nyugalmas gyászát.

Az Instagram-oldalra feltöltött képen jól látszik, hogy nemcsak Melanie, hanem testvére, Danielle is az édesapjukkal volt a nehéz pillanatokban – írta meg a DailyMail.

Szinte az összes Spice Girls-lánnyal lefeküdt Robbie Williams

Tulajdonképp sosem mondta ki senki "hivatalosan", hányan voltak meg a Spice Girlsből Robbie Williamsnek. Robbie azonban tett egy olyan megjegyzést, ami arra utal, hogy ő bizony az összes énekesnővel lefeküdt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.