Így bulizott Istenes Bence és Csobot Adél a Szigeten: Fotó!

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Németországban élnek, csak ritkán látogatnak haza a fiatalok, de a Sziget Fesztivált ők sem tudták kihagyni. 

Az idei Sziget Fesztivál (is) fantasztikus koncertekkel szolgált a látogatóknak. Olyan nevek léptek fel, mint Pink, Macklemore vagy Wiz Khalifa. Nem csoda, hogy sorra érkeztek a buliznivágyók különböző országokból, sőt hazai és külföldi sztárok is tiszteletüket tették a rendezvényen.

Ashton Kutcher, Mila Kunis és Justin Theroux is ellátogatott hozzánk, a hazai hírességek közül pedig Tóth Vera is megmutatta, hogyan rázza a formás testét egy aprócska csipkenadrágban. Ám, mint kiderült, Istenes Bence és Csobot Adél is beugrott egy kicsit bulizni, sőt fotót is posztoltak az eseményről:

Szerenyen mulatozunk #sziget #myparty #mercedesbenzvip #rockthesziget #friends #hungary #budapest

Istenes Bence (@istenesbence) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon jól éreztük magunkat a Szigeten, mivel a legjobb barátainkkal buliztunk együtt, akikkel már több hete nem találkoztunk. Mivel csak pár órát tudtunk itt tölteni, néhány koncerten kívül nem jutott másra időnk, pedig megnéztem volna, ahogy Adél bungee jumpingol" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.