Novemberben tárgyalja a Fővárosi Ítélőtábla a lúgos támadó ügyét

tárgyalás Renner Erika lúgos támadás Bene Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újratárgyalják a lúgos támadás néven elhíresült bűntettet, ugyanis a kúria hatályon kívül helyezte a másodfokon meghozott elmarasztaló ítéletet. Novemberben folytatják a tárgyalást a Fővárosi Ítélőtáblán.

Renner Erikát 2013-ban támadták meg otthonában. Elkábították, és megcsonkították, lúggal öntötték le nemi szervét. A vád szerint az elkövető Bene Krisztián volt, aki korábban kapcsolatban is volt a nővel. Első fokon 4 év börtönbüntetésre ítélték az orvost, és 5 évre el is tiltották az orvoslástól, másodfokon pedig 9 év börtönbüntetést szabtak ki rá, és örökre eltiltották szakmájának gyakorlásától.

A lúgos támadó ügyét novemberben tárgyalják újra Fotó: Mudra László - Origo

A kúria azonban hatályon kívül helyezte az elmarasztaló ítéletet. Renner Erika akkor nagyon csalódott volt, ugyanis szeretette volna már maga mögött hagyni az ügyet, és elkezdeni a felépülést, de a tárgyalás nemsokára folytatódik. A Zoom.hu információi szerint a Főváros Ítélőtábla novemberben kezdi újra a tárgyalást, de egy decemberi tárgyalási napot is kitűztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.