X-Faktor siker Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltékenység, koppintás - ezekkel támadták be Radics Gigit, miután feltöltött egy nagyon látványos fotót az Instagramra.

Radics Gigi igazán mozgalmas és sikeres évet zárhat. Ő volt az X-Faktor egyik mentora, Takács Nikolasszal együtt énekelte el a FINA szurkolói himnuszát, decemberben élete egyik legnagyobb koncertjét adta. Szakmailag tehát szárnyal a 21 éves Gigi, aki egy csodaszép fotót osztott meg a napokban az Instagramon. Az irigy, sokszor gonosz kommentelők azonban nem bírtak magukkal.

Ez volt a fotó:

Volt olyan kommentelő, aki azzal támadta be Gigit, hogy Beyoncét másolja, noha, soha nem érthet a nyomába. Majd hozzátette azt is, hogy szerinte Radics Gigi féltékeny a 15 éves Serena Rigaccira. Szerencsére csak kevés ilyen gonosz hozzászólás volt a poszt alatt, és a legtöbben védelmükbe vették Gigit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.