A mellőzöttség miatt mondták fel Pál Éva, a Neoton egykori énekesnőjének idegei a szolgálatot

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
pánikbetegség OPNI Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc évre eltűnt a nyilvánosság elől Pál Éva, a Neoton és a Kócbabák együttes egykori sztárja. A Hot! magazinnak arról beszélt, azért érték hátrányok a karrierjében, mert elutasította a kor zenei nagyhatalmának a közeledését.     

"Elkezdett ledagadtozni az 57 kilómmal, hangsúlyozta, hogy nem vagyok jó. Egyre kevesebb lehetőséget kaptam: a MIDEM-en még énekelhettem szólót, de a nekem címzett felkéréseket elutasították. Kisebbségi érzés gyötört, sodródtam a pánikbetegség felé. Teljesen kiborultam idegileg" - mesélt a mellőzöttségéről, és hozzátette, később egy Neoton-bulin mondták fel az idegei a szolgálatot.

"Később két hónapra bekerültem az OPNI-ba, vénásan kaptam az antidepresszánst. Olyan rosszul voltam, hogy a vécében imádkoztam Istenhez: segítsen meghalni. A kórházban találkoztam Cserháti Zsuzsival, aki elmondta, hogy nem képes a közönség elé állni, meghízott a gyógyszerektől, mint én is, félt, hogy nem fogják elfogadni. Nálam is hosszú évekig tartott ez a korszak" - idézte fel.

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.