Nacsa Olivér gyereket és esküvőt is tervez párjával, Somossy Barbarával

esküvő Nacsa Olivér gyerek Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vár tovább Nacsa Olivér, hiszen megtalálta élete párját, így már az esküvőt és a családalapítást is tervezik: ekkorra szeretné a humorista megvalósítani mindkét álmát. 

Nacsa Olivér és párja Somossy Barbara már a második randin tudták, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. A humorista így fél év után meg is kérte Barbi kezét, és már nem csak az esküvőt, hanem a babát is tervezgetik.

Nacsa Olivér gyereket és esküvőt is tervez prájával Forrás: Instagram/Nacsa Olivér

"Van mellettem egy csodálatos társ, akivel mindennap azt érzem, hogy a világot kiforgatnám a sarkából. (...) A családkérdés nagyon fontos számomra, mert hiszek ebben az intézményben. Őszintén bevallom, nagyon szeretném, ha jövő nyárra már nem vőlegény és menyasszony lennénk, hanem férj és feleség. És ha esetleg a Jóisten is segít bennünket, akkor hamarosan tényleg egy családdá bővülnénk" - mondta a Ripostnak Olivér. Hozzátette, az utóbbi persze csak vágy, de akkor lenne a legboldogabb, ha már várandósan vezethetné oltár elé kedvesét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.