Fekete Dávid összeroppant a börtönben: kétségbeesetten igyekszik megtenni mindent az enyhítésért

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid börtön sikkasztás csalás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid több mint 100 milliós csalás miatt ül jelenleg börtönben, amit a hírek szerint nem visel jól. Bentről is próbálja kiengesztelni azokat, akiket becsapott: ajándékokkal hízeleg. 

Fekete Dávid börtönbe került, méghozzá több mint 100 millió forint értékű csalás, közokirat hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt. Ügyleteivel sokakat megkárosított, és habár eleinte egyedül akarta elvinni a balhét mostanra úgy tűnik, meggondolta magát. Már a túlélésre játszik, és egyre több embert magával ránt.

Fekete Dávid ki akarja engesztelni károsultjait Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Az is kiderült, hogy Dávid egyre kevésbé viseli jól a börtönt, egy szemtanú szerint az egykori énekes már csak árnyéka önmagának.

Meg van rogyva, látszik, hogy összeroppant az ügy súlya alatt, és hát, a börtön sem üdülőhely.

"Mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra" - A Viszkis szerint ez fog történni bent az énekessel

Fekete Dávid ellen több 100 millió forintos csalás ügyében folyik a nyomozás. Az énekes előzetes letartóztatásba került, de a vírus miatt először elkülönítették, mostantól viszont hozzá kell szoknia a zárkatársakhoz. A Viszkis szerint a pokol vár rá odabent. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.