A szülőszobán kaphatja meg az idézést Hopp Csilla barátnője, aki veszélyeztetett terhes

Forrás: RTLKlub -
Hopp Csilla LL Junior barátnő ügyészség tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csilla barátnőjét gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. Az ügyészségnek egy hónapja van kiküldeni a hivatalos papírokat, amelyek így pont azokon a napokon érkezhetnek, amikor a veszélyeztetett terhes édesanya világra hozza gyermekét.

2019. augusztus 31-én borzalmas tragédia változtatta meg L.L. Junior és Hopp Csilla életét. A mindössze 3 éves Dávidkát egy autó gázolta halálra, a kisfiú a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A baleset alkalmával Csilla volt a kisfiúval, és egészen mostanáig nem került pont a történet végére.

Hopp Csilla Hopp Csillával szemben megszüntették az eljárást Forrás: RTLKlub

A Fővárosi Főügyészség nemrég felmentő közleményt adott ki Hopp Csilláról, az anyáról, akivel a baleset idején volt a kisfiú. Ám a gyerek kezét nem ő, hanem a barátnője fogta. Így a barátnő, Kármen ellen emelnek vádat, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt.

"A 3 éves gyermek az idősebb testvérét követve, lelépett a zebrára, azonban a mellette álló vádlott ekkor őt visszahúzta, visszatartotta és rászólt, hogy nem szabad tovább menni, mert piros a lámpa. Ezt követően a vádlott – mivel kizárólag ő tartózkodott közvetlenül a gyermek mellett, aki így az ő felügyelete alatt állt – megfogta a kisfiú kezét. A gyermek ennek ellenére, pár másodperc múlva, ismét kiszaladt az úttestre" - áll a közleményben.

Az ügyvédek és a közvélemény sem érti a fejleményt. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a nő, Kármen nyolc hónapos, veszélyeztetett terhes.

Kármen jogi képviselője, dr. Drescher Ivor az újságokból értesült, hogy a nőt megvádolták - írja a Bors. Elmondta, az ügyészségnek egy hónapja van kiküldeni a papírokat, ezek egyelőre nem érkeztek meg. Hozzátette, több sebből is vérzik az ügy.

Ha az ügyészségnek 30 napja van kiküldeni a hivatalos papírokat, könnyen lehet, hogy Kármen épp a szülőszobán lesz, amikor azok megérkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.