Hiába az új szerelem, Kulcsár Edina még mindig együtt lakik Csutival

Varga Márk gwm Kulcsár Edina válása G.w.M Kulcsár Edina új pasija Kulcsár Edina Kulcsár Edina házassága Szabó András Csuti Csuti Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy hat év után különválik egymástól Kulcsár Edina és Szabó András Csuti. A szakításnál csak az sokkolta jobban a közvéleményét, hogy kiderült, a szépségkirálynő már egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Edina saját közösségi oldalán fedte fel, hogy új szerelme a fiatal rapper, G.w.M., azaz Varga Márk. Ezzel a bejelentéssel végleg eldőlt, hogy nem sikerült megmenteniük a házasságukat Csutival, azonban még most is kénytelen együtt élni férjével.

– nyilatkozta a Blikknek Csuti, aki szomorúságot és csalódottságot érez az elmúlt napok eseményei miatt. Érthetőek az érzései, hiszen tavaly ősszel pont ő mutatta be Edinának Márkot. A szépségkirálynő idő közben törölte az Instagramról a férjével közös képeket, és a Szabó nevet sem használja már.

A házasságuknak vége, egy ideig mégis kénytelenek együtt élni Fotó: Csudai Sándor - Origo

– zárta a gondolatot Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.