"Nem igaz, hogy látogatták a kórházban" - Damu Roland unokatestvére tiszta vizet öntött a pohárba

Forrás: TV2 Play -
halál Damu Roland tisztázás temetés unokatestvér család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland unokatestvére nem tűri tovább, hogy a színész családja hazugságokat állít: felháborodva mondta el, mi az igazság.

Damu Roland december 27-én hunyt el. A színészt mélyaltatásban tartották, de szervezete nem tudta legyőzni a koronavírust. Halála óta szívszorító részletek láttak napvilágot utolsó napjairól, és egy ideig úgy tűnt, a tragédia összehozhatja a szétszakadt családot.

A halála óta eltelt három hétben folyamatosan egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg, előkerült Roland családja is, köztük a színész édesapja, ezért unokatestvére, Zita úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

– mondta az unokatestvér, aki a színész családjáról is szót ejtett.

„Nem igaz, hogy látogatták a kórházban. Rolandot bekerülése után végig mélyaltatásban tartották. Egyetlen kapcsolattartó volt az intézménnyel az édesanyám. Még ő sem mehetett be, csak telefonon tájékoztatták az állapotáról. Most mindenki hirtelen jó barátja lett, jó apja, anyja, amíg élt, rá sem nyitották az ajtót. Falnak tudnék menni, semmi nem igaz. Mint ahogy az sem, hogy milliókat kapott kölcsön. Nem volt neki semmije, csak a két órája és egy gitárja, no meg a problémái"

– fűzte hozzá Zita, aki szeretné, ha Rolandot végre békében hagynák nyugodni.

Forrás: TV2 Play

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.