Hiába várták Aureliót: másik börtönben jelent meg, sőt a búcsúvideója is átverés volt

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
átverés videó Aurelio börtön Való Világ VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio testileg és szellemileg is fel volt készülve a börtönbüntetés letöltésére, de hiába: a volt villalakó óriási hibát vétett, ráadásul minden rajongóját átverte. 

Aurelio emberrablás elkövetéséért, valamint a drogfogyasztási ügyeiért 3,5 év börtönbüntetést kapott. A volt villalakó testileg és szellemileg is felkészültnek hitte magát, hiszen már december óta a behívójára várt. Hosszú ideje hangoztatta, hogy születésnapján kezdi börtönbűntetése letöltését, és február 16-án búcsút vett rajongóitól, melyet 1990 Ft-ért bárki megtekinthetett. Azonban - a Blikk információ szerint - a behívója csak egy nappal későbbre, február 17-re szólt.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

Csütörtökön délelőtt a fővárosi fegyházban várták, de hiába: Aurelio Kecskeméten jelentkezett, hogy megkezdje büntetése letöltését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.