Kulcsár Edina elárulta, milyen most a viszonya Csutival

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
barátság G.w.M Kulcsár Edina jó viszony Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év első hónapjaiban mindenki arra volt kíváncsi, miért ment tönkre Kulcsár Edina és Csuti házassága, majd az egykori szépségkirálynő új szerelme, G.w.M, a fiatal rapper került a reflektorfénybe.

Az elmúlt időszak minden résztvevő számára nehéz volt, de úgy tűnik, hogy sikerült kibékülniük egymással a feleknek. Mind Edina és Csuti, mind pedig G.w.M és előző kedvese, Melanie élete rendeződni látszik.

Kulcsár Edina ráadásul javában azon dolgozik, hogy szerelmével, G.w.M-mel hamarosan egy fedél alá költözhessen.

– idézte a Bors Edinát, aki az RTL Reggeliben beszélt a közeli tervekről. A csinos anyuka emellett hozzátette: nem akarja siettetni a dolgokat, a gyermekei miatt sem, a nyár végére azonban összeköltözhetnek.

Az idő begyógyítja majd a sebeket Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A műsorvezetők megkérdezték, milyen most a viszonya volt férjével, Csutival, mire Edina őszinte választ adott.

"Minden nagyon jól működik, meg tudjuk beszélni a gyerekek körüli dolgokat, és én ezért nagyon hálás vagyok. Az idő begyógyítja a sebeket, és nem szeretnénk rosszban lenni. Persze nem ő lesz a legjobb barátom, de muszáj jó viszonyt ápolni a gyerekek miatt. Április 21-én lesz a kislányunk szülinapja, és úgy tervezzük, hogy közösen fogjuk megünnepelni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.