Alekosz durván kiakadt Joshi Bharat visszatérése miatt: "Egyszer már visszavonult, maradjon is ott"

Forrás: TV2 -
műsorvezető Joshi Bharat visszatér Alekosz visszatérés Joshi Bharat Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori arca, Joshi Bharat tavaly év végén magánélete miatt került a címlapokra. A korábban műsorvezetőként dolgozó tévés három évtized után, tavaly ősszel vált el feleségétől, és nem sokkal azután, hogy véget ért a házasságuk, máris egy új nő oldalán találta meg a boldogságot.

Joshi Bharat ugyanis beleszeretett Mészáros Lőrinc exfeleségébe, Kelemen Beatrixba. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, ugyanis pár hónappal a leleplező fotók után már a szakításról pelykáltak. A magánéletében egymást követő fordulatok után nyár elején már arról cikkezett a sajtó, hogy az egykori műsorvezető visszavonult, nemcsak a tévézéstől, hanem a nyilvánosságtól is. Sőt egyik volt ügyfele szerint a sorselemzéssel is felhagyott.

Forrás: TV2

Mindez azonban mégsem bizonyult teljesen igaznak, ugyanis tegnap kiderült, hogy Joshi Bharat a visszatérésére készül. A TV2 egykori sztárja pontosan tudja, milyen műsorral szeretne újra jelen lenni a képernyőn, és azt is elárulta, mikor láthatják a nézők ismét képernyőn. A hírnek azonban nem mindenki örül. A realitysztár, Alekosz például durván kiakadt a hírt olvasva.

– írta a Blikknek a ValóVilág korábbi győztese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.