A nagy Norbiréka biznisz Rubint Réka Rácz Jenő rágalmazás Schobert Norbi Schobert Norbert bántalmazás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schobert-család évtizedek óta a nyilvánosság előtt éli az életét, és állandóan kapják a támadásokat. Az utóbbi években minden korábbinál nagyobb lejáratókampány indult a fitneszpár és gyermekei ellen, akik most elégelték meg a mocskolódást. Jogi útra terelik a szervezett zaklatást.

Július végén robbant a bomba, amikor egy fiatalemberrel azzal állt elő, hogy tudni véli, Béres Alexandra állhat a Schobert Norbit és Rubint Rékát zaklató nagy Facebook-csoport, A nagy Norbiréka biznisz mögött. A netes közösségben sem az adminok, sem pedig a tagok nem bánnak szépen a fitneszguruval és családjával.

A vádakat Béres tagadja, és mint elmondta, teljesen jó a kapcsolata Norbiékkal, és ő nem üzemeltet semmilyen gyalázkodó Facebook-oldalt. A Schobert-házaspár viszont nem hagyja ennyiben az ügyet, és a rendőrségen tettek feljelentést, hogy kiderüljön, kik is állnak valójában a közel 40 ezer taggal rendelkező csoport mögött.

Forrás: Rácz Jenő

A szülőket és a gyerekeket is kifigurázó, róluk vad pletykákat terjesztő oldal kapcsán több hazai híresség is védelmébe vette Rubint Rékát és családját. Dér Heni és G.w.M mellett nemrég a sztárséf, Rácz Jenő is megszólalt. A Konyhafőnök zsűritagja régóta jó barátságot ápol Norbiékkal.

– idézi a Blikk a séfet, aki egy videóban fejtette ki a véleményét. Rácz Jenő azzal zárta a mondandóját, hogy szerinte sokkal szebb hely lenne a világ, ha a gyűlölködés helyett mindenkinek lenne egy kedves szava a másik emberhez.

Schobert Norbival nemrég a Life.hu készített interjút, melyben a fitneszguru elárulja, mit bánt meg az elmúlt két évtized során és mikor tervezi a visszavonulását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.