Válni akart halála előtt Berki Krisztián: az édesanyja most mindenről lerántotta a leplet

tv2 -
házasság párkapcsolat Mayer Júlia válás Berki Mazsi Berki Renáta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején, tragikus hirtelenséggel veszítette életét az ismert tévés és egykori sportoló, Berki Krisztián. A médiasztár körül rendszeresen robbantak ki kisebb-nagyobb botrányok, és úgy tűnik, azután sem csitulnak a kedélyek, hogy eltávozott az élők sorából. A napokban ugyanis élesen összeszólalkozott egymással Berki édesanyja és özvegye.

Berki Krisztián édesanyja pár nappal ezelőtt egy exkluzív interjúban mesélt arról, hogy valójában mennyire megromlott elhunyt fia és özvegyének a kapcsolata, sőt a hölgy odáig ment, hogy egyenesen menyét tette felelőssé a tragédiáért. A vádakat Mazsi nem hagyta szó nélkül, és arról beszélt, hogy utólag belegondolva, mégsem volt jó ötlet, hogy Krisztián édesanyját "visszahozták az életükbe".

Az egykori sportoló édesanyja, Mayer Júlia amiatt is bírálta Mazsit, hogy a nő a gyászidőszak alatt utazott nyaralni a kisgyermekével.

A fentiekkel párhuzamosan került napvilágra a médiasztár szomszédainak vallomása és egy videófelvétel, mely szerint Krisztián többször is bántalmazta, sőt egyszer hasba is rúgta Mazsit, aki viszont pénzt követelt férjétől és rendőrt is hívott a Fradi-vezérre. Berki édesanyja azonban cáfolja a fia erőszakosságáról szóló híreket.

Berki Krisztián édesanyja Forrás: TV2

– nyilatkozta Júlia a Blikknek, aki további részleteket is elárult elhunyt fia és menye kapcsolatáról.

"Az elején tényleg nagyon szerették egymást, de amikor Mazsi terhes lett, minden megváltozott. Folyton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedett vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott. A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is."

– zárta az interjút Berki Krisztián édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.