"Úgy szeretnék még kisbabát!" - Meglepő vallomást tett a népszerű magyar énekesnő

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram -
gyermekvállalás kisbaba nagy család Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi már háromgyermekes édesanya. Legkisebb gyerekének 2020-ban adott életet, és a napokban egy Instagram-posztban felidézte, milyen csodás időszak is volt számára a várandósság.

Az énekesnő három kisfiú boldog és büszke édesanyja. Nem tud betelni az anyaság érzésével, és noha időnként számára is fárasztó mindez, mégis szeretne egy újabb kisbabát. Erről ír legutóbbi posztjában, melyet a Bors szemlézett.

Kollányi Zsuzsi Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

– idézte a lap Zsuzsi bejegyzését, melyhez az énekesnő egy pocakos képet is posztolt.

Az énekesnő az utóbbi hetekben azért került ismét a reflektorfénybe, mert azt nyilatkozta, ha úgy alakulna, szívesen újra együtt dolgozna Majkával. A rapper válasza nem váratott sokáig, miszerint nem tervezi lecserélni a formációja jelenlegi énekesnőjét, Nikát, aki éppen Zsuzsit váltotta egykor. Ezek után Zsuzsi viszontválasza sem maradt el, közölte: esze ágában sem lett volna kitúrni Nikát a csapatból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.