Gyerekként rajongott párja édesapjáért a Forma-1-es pilóta

Forrás: AFP/Geert Vanden Wijngaert -
Gerhard Berger Heidi Berger párkapcsolat Daniel Ricciardo Forma-1 Ana Corvo F1 szerelem pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz ott a jövő évi rajtrácson az ausztrál Daniel Ricciardo, de van, aki támogatja majd a nehéz időben is. Az ausztrál versenyző ugyanis felvállalta kapcsolatát.

Daniel Ricciardo jelenleg a McLaren pilótája, de csak az évad végéig. A csapat ugyanis felbontotta a szerződését, és a helyére honfitársát, a szintén ausztrál újoncot, Oscar Piastrit ültetik, aki botrányos körülmények között hagyta ott az Alpine istállót. A kacifántos ügyről mi is beszámoltunk, cikkünket a témában ide kattintva találod.

Ricciardo számára még több lehetőség is nyitott, ugyanis jelenleg "üresedés" van néhány csapatnál. Visszatérhet a Renault gyári alakulatához, az Alpine-hoz, de mehet a Williamshez is annak a Latifinek a helyére, aki tavaly több halálos fenyegetést is kapott az utolsó futamon szenvedett balesete miatt. A kanadai Latifi ugyanis múlt héten bejelentette, hogy az év végén elköszön a Williamstől.

Daniel Ricciardo Forrás: AFP/Geert Vanden Wijngaert

Ricciardo azonban mehet a Haashoz is, méghozzá Mick Schumacher helyére, ha nem sikerül meggyőznie a német versenyzőnek a csapatot, hogy érdemes adniuk neki még egy esélyt.

Bárhogyan is alakul Daniel Riccirado pályája, a magánélete sínen van. Az elmúlt évben többször is felröppentek pletykák arról, miszerint az egykori Forma-1-es pilóta, Gerhard Berger lányával jár, azonban eddig tagadta a híresztelést. Egy friss netes műsorban viszont beismerte, hogy szerelmes, és Heidi Berger a szíve választottja – írja a Motorsport magyar kiadása.

A lap kiemeli, hogy Daniel Ricciardo egykor nagy rajongója volt Bergernek.

Heidi Berger édesapja az egykori osztrák autóversenyző, Gerhard Berger; édesanyja a korábbi portugál modell, Ana Corvo. A 25 éves Heidi színészként dolgozik, és az IMDb adatlapja szerint eddig főként telenovellákban volt látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.