Kollányi Zsuzsi ismét Majkáról beszélt: kiderült, visszamenne-e a rapperhez

Forrás: Mudra László/Origo, Instagram/majesz187 -
Majka zenekar visszatérés Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi éveken át dolgozott Majkával és zenekarával. Az énekesnő hatalmas sikereket ért el a rapperrel közösen, azonban nemrég szétváltak az útjaik: Zsuzsi a szólókarrierjére összpontosít, az ózdi fenegyerek pedig már Veres Mónika Nikával járja az országot.

A nyáron mégis felröppentek olyan hírek, miszerint Kollányi Zsuzsi visszatérne Majka formációjához. Az egészhez az énekesnő nyilatkozata adta az alapot, Zsuzsi ugyanis azt mondta, hogy ha felmerülne a lehetőség, ha Majka hívná őt, akkor ugyan sokat gondolkodna rajta, de a nyáron úgy érezte, képes lenne újrakezdeni a közös munkát.

A szavait kiforgatta a sajtó, és Majka is félreérthette, hiszen a rapper elutasító választ adott az énekesnő nyilatkozatára.

Forrás: Mudra László/Origo, Instagram/majesz187

"Nagyon köszönöm Zsuzsinak az együtt töltött éveket és a munkáját, amivel segítette a produkciót, de jelenleg nem tervezünk változást a zenekar összetételében. A csapat és a közönség is meg van elégedve Nikával, sőt, az elvárásainkon felül teljesít" – idéztük augusztus végén Majka szavait.

Zsuzsi ezt követően ismét nyilatkozott, és leszögezte, nem akarta kitúrni Nikát, most pedig egy friss interjúban ismét tisztázta Majkával való kapcsolatát és a nyári mondatait is árnyalta.

"Annyit mondtam, lehet, hogy elgondolkodnék rajta, mert rengeteg tök szép emlékünk volt, nagyon sok dolgot tettünk le közösen az asztalra. Én tényleg úgy érzem, hogy nagyon meghatározó időszaka volt mindannyiunk életében a közös munkánk, és lehet, hogy elgondolkodnék rajta. Ebből két-három napon belül jött az, hogy »Kollányi Zsuzsi visszasírja Majkát«" – idézte a Blikk az énekesnőt, aki Osváth Zsolt YouTube-műsorában vallott a nyári botrányról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.