Berki Krisztián édesanyja a gyámügyhöz fordul, hogy láthassa unokáját

Forrás: Női Lapok/EVAGAZDAG/TV2 -
gyámügy Berki Emma Katerina unoka Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hihetünk a pletykáknak, akkor pont Berki Mazsi, az elhunyt médiasztár özvegye volt az, aki szorgalmazta, hogy férje fűzze ismét szorosabbra a köteléket édesanyjával. A kezdet kezdetén jó viszonyt ápolt egymással a két nő, ám a hirtelen bekövetkezett tragédia után minden elromlott.

Berki Krisztián édesanyja és özvegye között hónapok óta tart az ellenségeskedés, a bulvársajtó pedig Júlia asszony megjegyzéseitől hangos: kritizálta Mazsit, amiért elutazott nyaralni, azért, ahogy gyászol, majd karácsony után azzal állt elő, hogy nem láthatta legkisebb unokáját. Krisztián édesanyja ugyanis azt állítja, hogy hiába hívta az özvegyet, Mazsi nem vette fel neki a telefont, sőt vissza sem hívta.

Júlia már hosszú ideje nem láthatta legkisebb unokáját, Emmát.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia Forrás: Női Lapok/EVAGAZDAG/TV2

Mivel Mazsi nem válaszol a megkeresésére, Júlia jogi útra tereli a kérdést, hiszen tudja, nem tarthatják tőle távol fia gyermekét.

"Azt hiszem, hogy akármennyire is fáj a szívem, ez volt az utolsó hívás részemről. Ha a menyem nem akarja velünk tartani a kapcsolatot, én nem fogok erőszakoskodni. Majd megoldjuk másként az unokám láthatását. Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet. Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez és ezzel élni is kívánok! Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem" – mondta a Borsnak Berki Krisztián édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.