Tovább gyűrűzik a Fekete Vonat-botrány: ezt posztolta Mohamed Fatima

Fekete Vonat Mohamed Fatima botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fekete Vonat visszatérő koncertje botrányba fulladt: a díjazás miatt alakult ki ellentét a tagok között, amit nem sikerült még rendezni.

A Fekete Vonat visszatérő koncertje nagy visszhangot keltett, de nem a jó értelemben. A díjazás körül alakult ki ellentét a tagok között, a botrány pedig azóta is gyűrűzik. Beat, a Fekete Vonat tagja munkásszállón húzza meg magát, szüksége lett volna a koncertből befolyó összegre, de erre már hiába számít. Fatima sem elégedett, L.L: Junior pedig belengette a visszavonulását. Fatima legutóbb olyan posztot tett közzé Facebookon, ami a csalódottságáról árulkodik. Egy keresztény tanításokat posztoló blogger bejegyzését osztotta meg. "Ellenem fordult és hátba támadott az, akiben megbíztam. Az ellenség ott bujkál, ahol a legutoljára keresnéd" - szól a bejegyzés, amihez Fatima csak a következőket írta: "Ez egy bizonyság."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.