Kutyaeledellel kínálta utasait egy légitársaság: az emberek azt találgatják, hogyan került az étlapra ez a fogás

Forrás: Aureliy/Shutterstock -
kutyaeledel kína kutyakaja légitársaság étlap
Kutyakaja is szerepelt az egyik légitársaság étlapján: a közösségi oldalakon osztották meg a fotót, és az emberek remélik, hogy csak valami hiba csúszott a gépezetbe. 

A repülőgépeken felszolgált ételek nem örvendenek a legnagyobb népszerűégnek, de azért általában emberi fogyasztásra alkalmasak szoktak lenni. Egy kínai légitársaság étlapján azonban olyasmi szerepelt, ami nem az: kutyakaja.

Kutyakajával kínálta utasait egy légitársaság - A kép illusztráció Forrás: Aureliy/Shutterstock

A közösségi oldalakon gyorsan terjedt a China Eastern Airlines gépének étlapjáról készült fotó, amelyen szerepelt a következő tétel: importált kutyaeledel. Az emberek pedig azt találgatják, hogy milyen ételt is kaphatnak azok, akiknek ezt szolgálják fel, teszik mindezt ráadásul a business classon, ahol - elvileg - magasabb színvonalú az utazás. „Ha az üzleti osztályon utazom, elvárom, hogy az importált kutyatáp 96%-ban levegőn szárított bio marhahúsból álljon" — viccelődött az egyik kommentelő Redditen.

A hozzászólók azt sejtik, valószínűleg a furcsa tétel csak egy fordítási hiba miatt jöhetett létre, de sajnos egyelőre nem tudni, hogy eredetileg milyen fogást is fordítottak véletlenül kutyakajának - írja az Independent.

Ezek is érdekelhetnek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.