Agyműtétje előtt jött rá a világhírű színésznő, hogy férje évek óta megcsalja

Forrás: AFP -
agyműtét válás Shannen Doherty férj viszony
Shannen Doherty kendőzetlenül vallott megpróbáltatásairól: agyműtéten esett át, de előtte megtudta, hogy a férjének évek óta viszonya van egy másik nővel.

Shannen Doherty nem fogja vissza magát új podcastjében, az 52 éves színésznő kendőzetlenül vall azokról a megpróbáltatásokról, amelyekben az elmúlt időszakban része volt. Negyedik stádiumú rákkal küzd, ami átterjedt az agyára is, ezért műtétre volt szüksége. Ha ez nem lenne elég, akkoriban tudta meg, hogy férje, akivel 11 éve voltak együtt, viszonyt folytat egy másik nővel.

Shannen Doherty agyműtétje előtt jött rá, hogy a férjének viszonya van Forrás: AFP

„Beadtam a válókeresetet idén, 2023-ban. Agyműtétem is volt 2023-ban" — kezdte a színésznő. Elmondta, hogy az agyműtét „a legfélelmetesebb dolog volt, amin valaha is keresztülment egész életemben". Doherty hozzátette: „Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni, a legjobb forgatókönyv a fejemben az volt, hogy ha nem is halok meg, akkor nem fogok tudni járni vagy beszélni".

Doherty nem csak ezzel a félelemmel küzdött: a műtétre nagyjából akkor került sor, amikor megtudta, hogy akkori férje jó ideje viszonyt folytat - írja az ET Online.

„Nem sétáltam el azonnal. Nem tudtam. Annyira össze voltam zavarodva" - mondta. „Szteroidokat is szedtem, és egy csomó mindent az agyműtét miatt, mert nem akarták, hogy az agyam megduzzadjon." Hozzátette, megszállottan igyekezett mindent kideríteni férje viszonyáról, végül pedig beadta a válókeresetet. Elmondta, vállalja a felelősséget a házasságában felmerült problémák egy részéért, de hozzátette: „Nem vállalom a felelősséget a házasságom bukásáért, mert nem vagyok egy feladós típus".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.