Schobert Norbi és Rubint Réka már nagyban készül a karácsonyra, el is árulták a Life.hu-nak, milyen egészséges finomságok sorakoznak majd a család ünnepi menüjén. 

Finom halászlé harcsával és pontybelsőséggel, hozzá Hócipó

Hócipó, azaz szénhidrátcsökkentett kenyér. Ha te magad szeretnéd elkészíteni egészséges kenyeredet a karácsonyi vacsorához, kövesd pofonegyszerű és egészséges kenyérreceptünket.

Forrás: Thinkstock
Egészséges kenyerek - 3 tuti recept kezdőknek is

Nem lehet eleget beszélni arról, hogy az egészséges életmód egyik fontos eleme a minőségi szénhidrátok fogyasztása. Éppen ezért ma már azok, akik tudatosan étkeznek, ha tehetik, hanyagolják a bolti fehér vagy malátával barnára színezett, de fehér lisztből készült kenyereket. Mutatjuk, hogyan állj neki a házi kenyérsütésnek!

Rántott halfilé

Természetesen szénhidrátcsökkentett liszttel és panírral! Ha a hal mellé egy kis salátát kívánnál, Norbiék tippje a majonézes borsósaláta cukormentes majonézzel és tejföllel keverve.

Forrás: Thinkstock

Diós bejgli

Ha igazán egészséges, mégis finom desszerttel szeretnéd zárni a vacsorát, akkor a karácsonyi bejgli is készüljön szénhidrátszegény lisztből, hozzáadott cukor nélkül. És arra is figyelj, hogy a diós töltelék valódi dióból készüljön. 

Forrás: Thinkstock

Egy pohár száraz pezső

A finom vacsorát Norbi és Réka egy-egy pohár finom pezsgővel fogja megkoronázni.

Forrás: Thinkstock
Ami fontos
Az egész vacsi nem több mint 20-30 gramm hasznosítható szénhidrátot tartalmaz, így egészségesen és karcsún telnek majd az ünnepek is.