Egészséges és finom - Íme, Schobert Norbi karácsonyi menüje

karácsony Vacsora finomság Rubint Réka Schobert Norbert egészséges ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka már nagyban készül a karácsonyra, el is árulták a Life.hu-nak, milyen egészséges finomságok sorakoznak majd a család ünnepi menüjén. 

Finom halászlé harcsával és pontybelsőséggel, hozzá Hócipó

Hócipó, azaz szénhidrátcsökkentett kenyér. Ha te magad szeretnéd elkészíteni egészséges kenyeredet a karácsonyi vacsorához, kövesd pofonegyszerű és egészséges kenyérreceptünket.

Forrás: Thinkstock

Egészséges kenyerek - 3 tuti recept kezdőknek is

Nem lehet eleget beszélni arról, hogy az egészséges életmód egyik fontos eleme a minőségi szénhidrátok fogyasztása. Éppen ezért ma már azok, akik tudatosan étkeznek, ha tehetik, hanyagolják a bolti fehér vagy malátával barnára színezett, de fehér lisztből készült kenyereket. Mutatjuk, hogyan állj neki a házi kenyérsütésnek!

Rántott halfilé

Természetesen szénhidrátcsökkentett liszttel és panírral! Ha a hal mellé egy kis salátát kívánnál, Norbiék tippje a majonézes borsósaláta cukormentes majonézzel és tejföllel keverve.

Forrás: Thinkstock

Diós bejgli

Ha igazán egészséges, mégis finom desszerttel szeretnéd zárni a vacsorát, akkor a karácsonyi bejgli is készüljön szénhidrátszegény lisztből, hozzáadott cukor nélkül. És arra is figyelj, hogy a diós töltelék valódi dióból készüljön.

Forrás: Thinkstock

Egy pohár száraz pezső

A finom vacsorát Norbi és Réka egy-egy pohár finom pezsgővel fogja megkoronázni.

Forrás: Thinkstock

Ami fontos

Az egész vacsi nem több mint 20-30 gramm hasznosítható szénhidrátot tartalmaz, így egészségesen és karcsún telnek majd az ünnepek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.