Destinys Child Super Bowl Beyoncé fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi SuperBowl döntőjén Beyoncé nem egyedül állt a színpadon a félidőben, hanem Kelly Rowland és Michelle Williams társaságában, így újraalkotva a Destiny's Child együttest.

A SuperBowl döntő az év egyik legnagyobb eseménye az Amerikai Egyesült Államokban, és a sporteseményt mindig a legnagyobb sztárok fellépései koronázzák meg. Tavaly Madonna, idén pedig Beyoncé volt a fő fellépő. Beyoncé azonban nem szólóelőadással szórakoztatta a közönséget, hanem visszahozta a feledésből két Destiny's Child-béli barinőjét.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A lányok állítólag szikráztak az energiától, és tűzbe hozták a sportrajongó közönséget. A csajok modernkori gladiátorjelmezbe bújtak, és bár eleinte is alig volt rajtuk ruha, de azokat tovább tépkedték magukról. Valamivel fenn kell tartani a figyelmet!

Nagy izgalom volt ez a fellépés Beyoncé számára, hiszen a múltkori elnöki beavatáson tátogta a himnuszt. Ezt ellensúlyozva, most mindent bevetett, hogy hallják a hangját. Igen ám, de a rajongók és több újságíró is arra panaszkodott, hogy Kelly Rowland és Michelle Williams hangját szinte nem is lehetett hallani.

Még keresned kell az arany középutat, Beyoncé!

NÉZD MEG AZ ELŐADÁST TE IS!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.