Az Oscar-gála legszomorúbb pillanata a szobor nélkül maradt Michael Keaton – videó

kategória Oscar-gála Oscar-díj Oscar-jelölés köszönet Birdman elrejtés beszéd pillanat szmoking zseb A mindenség elmélete Eddie Redmayne szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a győztes Eddie Redmayne-t tapsolta mindenki, addig a 63 éves színész szmokingja zsebébe rejtette a díjátadóra szánt köszönőbeszédét.

Minden szem Eddie Redmayne-re szegeződött, amikor a 87. Oscar-díj legjobb férfi főszereplőjének kihirdetésekor az ő neve hangzott el. Ám a kamera nem pihent: az alábbi felvételen jól látszik, ahogy a szintén ebben a kategóriában jelölt Michael Keaton a szmokingja zsebébe rejti a cetlit, amelyre valószínűleg a köszönőbeszéde sorait jegyezte fel magának:

A végül szobor nélkül maradt 63 éves színészt a Birdman című filmben nyújtott alakításáért jelölték az Egyesült Államok legrangosabb filmes díjára, amelyet végül 33 éves kollégája, Redmayne nyert el a Stephen Hawking életéről forgatott A mindenség elmélete című produkcióért.

Bugyi nélkül bulizó sztárok az Oscar-partin

Heidi Klum és Rita Ora ruhája elérte a célját, hogy másnap minden az ő félig pucér testükkel legyen tele. Nézd meg ITT, miben partiztak a sztárok a díjátadó után!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.