Újra együtt játszik a Love Story szerelmespárja

Forrás: Mokép -
Ryan ONeal szerelmespár Ali MacGraw producer levél Love Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
45 évvel a könnyfakasztó film után újra összeáll a Love Story egykori szerelmespárja, Ali MacGraw és Ryan O’Neal.

A hetvenhat éves színésznő és a hetvennégy éves színész 2014-ben a The Hollywood Reporter magazin fotózásán találkozott újra a Lova Story után. A nagy találkozás több producer és rendező fantáziáját is megmozgatta.

1970-ben Forrás: Mokép

Például az 1988 óta különböző szereposztásokban futó színpadi produkció, a Love Letters producerei is felfigyeltek a párra. Ali évtizedekkel ezelőtt abbahagyta a színészetet mégis rábólintott, kollégájával együtt a felkérésre.

2014-ben

A kétszereplős darabban egy idős nő és egy férfi olvassa fel ötven év leveleit, jegyzeteit és üzeneteit, amelyekből kirajzolódik mindkettőjük élete és a szerelmi kapcsolatuk. Ryan O’Neal szerint olyan lesz az előadás, mintha a Love Story Jenny-je nem halt volna meg, és megnéznénk, hogy hol tart a Oliverrel a kapcsolatuk 50 év elteltével.

Az október 13-i Los Angeles-i premier után a színészek turnéra indulnak az előadással.

Most bárki megnézheti, hogyan halt meg Heath Ledger http://www.life.hu/kult/20151007-heath-ledger-szinesz-halalarol-filmet-keszitettek.htmlA 2008. január 22-én véletlen gyógyszertúladagolásban elhunyt színész halála előtti óráiról készült dokumentumfilm. KultOrigoDaniel Craig túl öregnek tartja magát James Bond szerepéhezhttp://www.life.hu/kult/20151007-daniel-craig-szerint-tul-oreg-james-bond-megformalasahoz.htmlMegdöbbentő kijelentést tett mindenki James Bondja, a rendkívül sármos Daniel Craig: szerinte ugyanis már túl öreg a 007-es szerepéhez. Kult--Új duettpartnert kapott Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20151006-bereczki-zoltan-szinesz-enekes-uj-duettpartnert-kapott-nika-es-majka-szemelyeben.htmlVadonatúj koncertműsorral, régi és új slágereivel, kedvenc dalaival és meglepő sztárvendégekkel indítja útjára az énekes-színész legújabb koncertsorozatát. Kult--Charlize Theron Budapestre látogat http://www.life.hu/kult/20151006-charlize-theron-a-fovarosba-erkezik-legujabb-filmjenek-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas színésznő néhány hét múlva hazánkba érkezik, hogy a következő filmjének jeleneteit nálunk forgassa. Kult--Hoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásárólhttp://www.life.hu/kult/20151006-patrick-dempsey-kepet-osztott-meg-a-bridget-jones-harmadik-reszenek-forgatasarol.htmlMár nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. KultOrigoJó hír: még négy Transformers-mozi készülhttp://www.life.hu/kult/20151005-negy-mozi-keszul-meg-a-transformersbol.htmlMég négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.