Elárulták titkaikat az Eurovízió versenyzői: ez zajlik a kulisszák mögött

színpad Eurovíziós Dalfesztivál titok rituálé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 42 ország képviselteti magát a Stockholmban megrendezésre kerülő versenyen, ahol először mindenki a döntőbe jutásért küzd. Kiderült, mit tesznek az énekesek a sikerért.

Sikerül kifaggatni az Eurovíziós Dalfesztivál indulóit, így derülhetett ki, hogy mi is zajlik a színpadra lépés előtt, és hogy ki, mit tesz meg azért, hogy produkciója a lehető legnagyobbat üssön, és, hogy minden úgy alakuljon, ahogy eltervezték.

"Mindenki azt mondja, nagyon erős a dalunk" - Freddie Stockholmból üzent

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója egyelőre jól érzi magát a svéd fővárosban, és remélhetőleg a versenyen is sikeres lesz. Freddie kedden este lép színpadra.
Punnany Massif: "Kurvának kell lenni, de nem nyitjuk szét teljesen a lábunkat"http://www.life.hu/kult/20160508-punnany-massif-a-fiuk-oszinten-beszelnek-a-nokrol-penzrol-es-a-politikarol-interju.htmlA pécsi zenekar a hiphopból indult, mára viszont mondhatjuk, hogy messze túlnőtt a keretein: többmilliós nézettségű videók, telt házas koncertek és országos ismertség. A zenekar három év után most egy új kislemezzel jelentkezik, de az idei év egyfajta alkotói elvonulásról fog szólni. Hogy miért? Többek között erre is kerestem a választ, amikor interjúra hívtam őket. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoMa kezdődik a világ legrangosabb szakácsversenye Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20160510-ma-kezdodik-a-vilag-legrangosabb-szakacsversenyeke-a-bocuse-d-or-europai-dontoje-budapesten.htmlMa kezdődik a világ legrangosabb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d'Or európai döntője Budapesten. Kult--Nemcsák Károly bízik Rékasi gyógyulásábanhttp://www.life.hu/kult/20160509-nemcsak-karoly-a-jozsef-attila-szinhaz-igazgatoja-bizik-rekasi-karoly-szinesz-gyogyulasaban.htmlA József Attila Színház igazgatója elárulta, hogy több darabot is terveznek a betegeskedő Rékasi Károllyal. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoA 8 legdurvább kínzási módszer a világon (18+)http://www.life.hu/kult/20160504-a-8-legdurvabb-kinzasi-modszer-a-vilagon-patkany-vizcsepp-kad-bambusz-vasallat-szek.htmlA kínzás - legyen annak kiváltó oka akár bosszú, akár vallatás - éppúgy része az emberi történelemnek, mint bármi más. Egyes informátorok szerint pedig ezeket az eszközöket, módszereket bizonyos helyeken gyakran még manapság is használják... Kult--Megvan, ki lesz a fiatal Han Solohttp://www.life.hu/kult/20160506-star-wars-megvan-a-fiatal-han-solo-az-onallo-film-alden-ehrenreich-jatssza-majd.htmlVéget ért a több hónapos hercehurca, döntésre jutott a Disney: a huszonhat éves Alden Ehrenreich játssza majd el Han Solót. KultOrigoEmber Márk: „Nem szabad linkeskedni, főleg a pályád elején nem”http://www.life.hu/kult/20160504-ember-mark-szinesz-szerint-nem-szabad-linkeskedni-a-palya-elejen.htmlAnnak ellenére, hogy hihetetlenül erős csibészes báj lengi körül, és szinte minden játszi könnyedségűnek tűnik a társaságában, Ember Márk nagyon komolyan veszi a színészi szakmát, amelynél szerinte a tehetség csupán egy komponens a sok közül, ami viszont igazán számít, az a becsületes, kemény munka. A Színház- és Filmművészeti Egyetem fiatal hallgatója mindent belead: jelenleg a Vígszínházban, ahol a szakmai gyakorlatát tölti, és ahol számtalan karakter – így többek közt A dzsungel könyve Sír Kánjának – bőrébe bújva kápráztatja el a közönséget. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.