Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2016 John Newman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol világsztár, John Newman idén is eljött Magyarországra, most a Sziget Fesztiválra. Ezúttal a Life.hu riportere faggatta őt.

Természetesen nem csak azért jött, hogy Rihanna fellépését megnézze, hanem hogy a következő napon ő is a nagyszínpadon zenélhessen. Az interjúban többek közt Magyarországról és legutóbbi szerzőpartneréről, Calvin Harrisről kérdezzük, de természetesen nem mehettünk el amellett sem, hogy a napokban derült ki, John agydaganata kiújult, így felmerül a kérdés, miért nem pihen, miért turnézik.

Ez itt a Sziget, nem a Sound: Cickók helyett a partiarcok dominálnak - Fotógaléria!http://www.life.hu/kult/20160813-2016-ban-a-budapesti-sziget-fesztivalon-a-cickok-helyett-a-partiarcok-dominalnak.htmlBemutattuk már, hogy a Sziget fesztiválon szórakozók miként drukkolnak a magyar olimpikonoknak, és felfedtük, mi kell ahhoz, hogy te lehess az élet császára a Hajógyári-szigeten. Most pedig a legnagyobb partiarcokat gyűjtöttük csokorba. Kult--Őrült arcok a Szigeten - Tuti, hogy ettől te is eldobod az agyad!http://www.life.hu/kult/20160812-orult-arcok-a-szigeten-tuti-hogy-ettol-te-is-eldobod-az-agyad.htmlBanán, középkori lovag, manók és szuperhősök - Vajon mi a közös bennük? Nos, mindannyian a 2016-os Sziget Fesztiválon tombolnak! KultOrigoEzzel a nyakadban te lehetsz az élet császára a Sziget fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20160813-telekom-buddy-a-sziget-fesztivalon-azt-hogy-mikent-kell-bulizni-tamara-mutatja-be.htmlTamara a Telekom Buddyval multott a Sziget fesztiválon, és rengeteg közös kaladban volt részük. Nézd meg a Life.hu videóját!KultFotó: Adrián Zoltán - OrigoÍgy drukkolnak a fesztiválozók az olimpikonoknakhttp://www.life.hu/kult/20160812-sziget-fesztival-szorakozok-igy-drukkolnak-az-olimpikonoknak.htmlA Sziget fesztiválon szórakozókat kérdeztük arról, két koncert között hogyan drukkolnak az olimpikonoknak. Kult--117 éve született Alfred Hitchcock, a borzongatás mesterehttp://www.life.hu/kult/20160812-117-eve-szuletett-alfred-hitchcock-a-borzongatas-mestere-ime-5-filmje-amit-latnod-kell-marnie-psycho.htmlHatározottan kevesebb lenne a filmkultúra, ha Alfred Hitchcock nem kezdett volna el műszaki rajzolóként némafilmekhez feliratot gyártani. Szerencsénkre nem csak ennyi köze volt a filmezéshez, a legtöbb általa rendezett moziból kultuszfilm lett. Kult--Bérgyilkosnők, baseballcsajok, szellemirtólányokhttp://www.life.hu/kult/20160811-nok-a-filmvasznon.htmlMár a mozikban hasít az új Szellemirtók, amelyben ezúttal egy csapatnyi vagány csaj száll szembe a New Yorkban garázdálkodó szellemekkel – ez pedig kiváló alkalmat szolgáltatott nekünk, hogy összegyűjtsük a kedvenc, női társaságok főszereplésével készült filmjeinket. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.